ЗА НАС - JMT

Search
Go to content

Main menu:

ЗА НАС
Ј. М. Транс ДООЕЛ е македонска семејна фирма, чии почетоци се од 1991 година кога г-дин Мијалчо Јакимовски, основачот и сопственикот на фирмата, започнува да работи како „Самостоен Автопревозник Мијалчо Јакимовски“. Неговото прво возило е од марката ДАФ со носивост од 24 тони. Во првите неколку години тој е воедно и возач и веднаш започнува со меѓународен транспорт на стока. Во 1993 година ја регистрира фирмата Ј. М. ТРАНС ДООЕЛ Скопје. Бидејќи е мала фирма, таа успешно се снаоѓа во турбулентите времиња од 90-тите па наваму.
Денес, Ј. М. ТРАНС ДООЕЛ брои шест возила кои што се со ЕКО 6 и ЕКО 5 стандарди. Едно од нашите возила е МЕГА возило. Сите приколки се од брендот ШМИЦ и имаат код XL. Нејзините бои се препознатливи, бел влекач и сина приколка. Фирмата Ј. М. ТРАНС ДООЕЛ денес вработува 10 лица, 7 возачи и 3 вработени за овозможување на логистичка поддршка и целосно водење на фирмата. Растот и развојот на фирмата можеби се во скромни размери, но постојано се во нагорна линија. Нашето единствено мото е целосен професионализам!

Ул. Стогово 3а, 1000 Скопје
Република Македонија


Тел.
+389 2 3081 267
Факс. +389 2 3081 265

Веб страна: www.jmtrans.com.mk

Г-дин Мијалчо Јакимовски
Директор
Тел.
+389 2 3081 267
Факс.
+389 2 3081 265
Моб.
+389 70 219 265

Е-маил:
jmtrans_inter@t.mk

Г-дин Ивица Јакимовски
Менаџер за транспорт и логистика
Тел. +389 2 3081 267
Факс. +389 2 3081 265
Моб. +389 70 337 640

Е-маил: ivica@jmtrans.com.mk

Г- ѓа Катерина Малетиќ
Менаџер за финансии и администрација

Тел. +389 2 3081 267
Факс. +389 2 3081 265

Е-маил: katerina@jmtrans.com.mk

 
install tracking codes
install tracking codes
Back to content | Back to main menu